perjantai 24. helmikuuta 2012


Birgit  haastoi ja tässä tulee kahdeksan asiaa minusta:

* Elän vaihetta, jossa en tiedä minne olen menossa. Toivon että saan pian merkin elämältä ja tilanne selkiytyy. Olisi niin helppoa päättää omasta puolesta, mutta kun on päätettävä lasten tulevaisuutta ajatellen.

* Odotan, että saisin kipinän kirjoittaa taas. Itseasiassa aloitin tänään kirjoittamaan kirjettä, siitä tulee piiiiiitkä.

* Tuo pieni korvaolento (tunnistattekin ehkä Merjan Lolan) nukkua tuhistelee parhaillaan villapaitani uumenissa, sylissäni.

* Harjoittelen nyt monia uusia asioita, henkisiä enimmäkseen. Mutta myös esim. sitä etten avaisi avokadoja joko ylikypsinä tai vaihtoehtoisesti vielä raakoina. Rakastan avokadoja, mutta voisiko joku kiltti kertoa jonkin kikkakolmosen siihen kypsyyden tunnistamiseen. Puristelu ei ole vastaus.

* Kerroinko jo että odotan kevättä, no voin kertoa että o d o t a n !

* Jotkut ehkä muistavat sen raidallisen räsytunikan, jonka neulomisen aloitin viime kesänä...no se jäi siihen. En tiedä tuleeko valmista koskaan, enkä tiedä haluanko edes.

* En voi lakata ylistämästä ystäviäni, joten ylistän taas. Minulla on niin monta tärkeää rakasta. Vaikken voi nähdä heitä usein, tunnen että ovat mukanani kokoajan. Olen hyvin onnekas!

* Jäin ehkä vähän koukkuun taas DaCapoihin!

16 kommenttia:

 1. Ihanaa, kun olet taas kirjoittanut!

  Tunnistan tuon elämän vaiheen. Minulla on aika samanlainen tunne itsellänikin nyt meneillään. Ei tosiaan mikään kaikista helpoin vaihe, mutta tärkeä ja tarpeellinen näin eron jälkeen. Monta asiaa vielä auki, mutta tahdon luottaa, että elämä kantaa.
  Ja kevät, se on ihan parasta. Odotan kans niiiiin kovasti.

  Lempeää viikonloppua sinulle!!

  VastaaPoista
 2. Voi kiitos Celia, lempeyttä tarvitaan <3

  Sanoit juurikin ne oikeat sanat: On luotettava että elämä kantaa. Ja niin se tekee kun malttaa odottaa ja kuulostella. Tämä on nyt minun koetinkiveni, olen aina ollut niin järjestelmällinen ja selkeä että tällainen "kaikki on ihan auki"-tilanne on täysin uusi minulle.

  Hyvää viikonloppua myös sinulle!

  VastaaPoista
 3. Kiva kun vastasit haasteeseen! Elämä on kuitenkin tämä hetki, ja siinä kannattaa elää. Voimaa. Hassua että en nyt keksi että ihanko naapurissa asumme??:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on.

   No ei ihan naapurissa, mutta siellä suunnalla :)

   Poista
 4. Täällä yksi jonka ajatuksissa olet ollut paljon, joka päivä.
  Varmasti kaikki selkenee, kaikki vaan ottaa aikansa. Elämä kantaa, kuten tuossa edellä niin hienosti sanottiin. Minä aina ajattelen, että vakavat sairaudet on ne pahimmat, kaikki muu on voitettavissa. Ja monesti nekin. Niin kauan kun saa olla terve, kaikki on hyvin. Niin ainakin yritän ajatella, jos elämä potkii.
  Halaus. Kirjoitit voimakkaasti ja kauniisti.

  ps. mun tytöllä oli sama haalari ja samat kengät, mutta punaisina:) Siitäkin on jo yhdeksän vuotta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet niin oikeassa. Kaikki on hyvin niin kauan kuin terveyttä riittää. Ja positiivisellä mielellä toki katson eteenpäin, on vaan nyt tämä hassu, uusi hetki kun kaikki on auki.

   Halaus myös sinulle <3

   Ja hih, yllätys että meillä taas jotakin samaa :D

   Poista
 5. jos osaisin sanoisin ne oikeat sanat,mutta kun en osaa..
  Voimia ja luottamusta tulevaan vain lähetän.
  uskoa siihen,että Kyllä kaikki kuitenkin järjestyy:-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo oli juuri ne oikeat, muuta ei voi sanoa :)

   Kiitos!

   Poista
 6. aikaa ja voimia niin varmasti kaikki selkenee. kevät on tulossa sen jo vähän ehkä haistaa ;) ihanaa täälläkin sitä odotetaan.minullakin on blogissani sinulle tunnustus ja tässähän näitä olikin. aurinkoisia päiviä sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mira!

   Menempä kurkkaamaan blogiisi ihan pian.

   Poista
 7. Uskon että se päätös on ihan nurkan takana. Tai sitten se yllättäen tuleva rohkeus vain tehdä päätös..

  Toisaalta, ehkä se päätös kannattaakin tehdä eniten itseä ajatellen ja kuunnellen. Onnellinen äiti = onnelliset lapset.

  Ja superkiiyos Lolan hoidosta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sää oot oikeassa :)

   Eikä mitään kiittämistä, hyvä jos mäkin voin välillä auttaa teitä jotenkin.

   Poista
 8. Höh, siis merkki on ihan nurkan takana...

  VastaaPoista
 9. Olen kuullut sellaisen vinkin nuihin avokadoihin liittyen, että se nappula (sieltä päältä) kun irtoaa vaivattomasti sieltä päästä niin silloin se on kypsä. Minullakin tahtoo ontua tuo oikeaan aikaan avaaminen. Pahinta, jos se on mennyt jo ihan piloille ja yleensä käy juuri niin päin. Silloin ei nappulat auta.

  Ensimmäisessä kuvassa on jotain kamalan kivaa, leppoisaa. Meillä koira hautautuu sänkyyn, mutta valitsee kulmansa niin, että pystyy sieltä kuitenkin tarkkailemaan mitä touhutaan. Ettei vaan jää mistään paitsi...

  Tsemppiä niihin päätöksiin. Tiedän tunteen, niin sanotusti itsekseenkin se on vaikeaa. Saati sitten, jos olisi lapsia. Kyllä ne sieltä sitten kuitenkin tulee, ne päätökset ja suunta eteenpäin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos nappula-vinkistä!
   Jostain syystä olin tälläkertaa onnistunut saamaan käsiini sellaisia avokadoja, jotka olivat jo samana päivänä/seuraavana sopivan kypsiä :) Kauheasti on vaihtelua, yleensä ovat tosi raakoja. Pieniä ongelmia ;D

   Tuo koira ei hautaudu, sillä tuntuu tulevan liian kuuma ja ahdistus helposti. Ei kauaa viihdy edes jalkopäässä.

   Kiitos myötäelämisestä myös. Kyllä se vastaus sieltä vielä ponnahtaa :)

   Poista
 10. Moi vaan Minja, olen seurannut jo aikaisempaakin blogiasi, mutten kommentoinut juuri ollenkaan. Valtavan hienoja kuvia ja tunnelmia! Täällä brasiliassa hedelmien kypsyys kokeillaan nimenomaan tuosta nappulasta/päästä, tämä pätee niin avokadoihin, mangoon kuin vaikka ananakseenkin. Jos pää irtoaa helposti, on hedelmä kypsä. Suomessa vaan tuntuu olevan niin montaa eri laatua hedelmiä ja niitä tuodaan eri maista ja eri vuodenaikoina, joten kypsyminenkin muuttaa varmasti muotoaan. Tsemppiä niin hedelmiin kuin aavistuksen isompiinkin elämän asioihin :)

  VastaaPoista