tiistai 19. kesäkuuta 2012


Kiitos Suville maanmainiosta vinkistä. Meidän pannulle pääsi voin ja intiaanisokerin kanssa nektariinien sijasta ylikypsät mandariinit. Sitten vielä loraus luonnonjugurttia lautaselle, niin johan maistui hyvin kesäisenä välipalana!

5 kommenttia:

  1. Tuota tekniikkaa tekisi mieli testata vaikka minkä muidenkin hedelmien kanssa. Uunissakin tulisi varmasti hyviä!

    VastaaPoista
  2. Oi kun kuulostaa hyvältä! Katsoinkin heti, että mitähän ihanaa tuossa pannulla on tekeillä, kiitos että jaoit vinkin!

    VastaaPoista
  3. En tuota Suvin vinkkiä ollut huomannut, mutta tästäpä nyt sen nappaan. Näyttää ja kuulostaa herkulliselta. Ja tarpeeksi helpolta :)

    VastaaPoista
  4. Ihania kuvia ja juttuja sulla täällä:)Jostakin vaan eksyin tänne, kun surffailin:)

    VastaaPoista