maanantai 27. elokuuta 2012


Arki on hyvä, vaikkakin vie aikaa tottua. Kuudelta ylös, eskarilaisen ja tokaluokkalaisen saatto. 6km pyöräilyä, rauhallinen aamiainen ja kotityöt.
Pitkät raidalliset sukat suunnitteilla, marjat ja sienet säilöttyinä. Omppuhillot pakkasessa.

14 kommenttia:

 1. Valloittava kuva veljeksistä ja kaunis sinusta. Langatkin niin huokuttelivia, toivottavasti sukkaan pääsee keltainen raita :)

  Kiva lukea pitkästä aikaa tekstiäsi. Aikaisiin aamuihin ei kai koskaan totu, vaikka ne lapsiperheessä melko pakollisia ovatkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Veljekset katsoivat valas-dokkaria :) Kiitos!

   Kyllä pääsee keltainen raita, tuollainen okrankeltainen on ihan mun väri, syksyn lapsi kun olen.   Poista
 2. Ai että nyt jo omppuhillotkin tehtynä... Mulla on se homma vielä aloittamatta. Nyt on tosin vasta yhdessä puussa kypsiäkään.

  Voin kuvitella että kuudelta nousu tekee tiukkaa. Meillä herätään vähän ennen seitsemää niinä päivinä kun esikoinen menee kahdeksaan. Onni on tuo lyhyt koulumatka.

  Muuten, blogirollissasi on vielä mun vanha osoite. Jos haluat seurata tätä kautta kannattaa vaihtaa uuteen.

  Voimia arkipuuhiin! Yritetäänpä tavata, tiistaina ollaan taas Helsingissä mutta koko jengillä.. lähetystöasioita..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä luulen että teillä on vähän enemmän niitä omppuja kuin mulla oli :D Mulla on myös pieni pakastin!

   Nämä minun menevät joka aamu kahdeksaksi, matkaan on varattava puolituntia ja kaikki heräävät kuudelta. Silti tuntuu että joutuu välillä hoputtamaan, vaikken millään tahtoisi.

   Hyvä kun muistutit, vaihdan osoitteen :) Ja jaksamista teidänkin arkeen, ilmottele sitten kun tulette taas seuraavan kerran!

   Poista
 3. Olisipa vielä noin pieni ja mahtuisi tuollaiseen koriin pötköttämään :) Me istuttiin lapsena pahvilaatikoissa keskellä pihaa ja kuviteltiin olevamme veneilemässä.

  Keltainen lanka on ihan täydellinen.

  Hyvää arkea teille! Minullakin alkaa arki heti huomenna. En malttaisi päästää vielä lomasta irti, mutta minkäs teet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on tuommoinen iso pyykkikori, siihen mahtuisin itsekin. Täytynee koittaa :D

   Hyvää arkea myös sinulle ja kiitos!

   Poista
 4. Korilapset :) Saisikohan aikuisille isomman version? Ostaisin heti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on iso! Voi kyllä olla etten pääse siitä irti jos istahdan :) Mua nauratti koko eilispäivä tuo idea, ensin olivat koiranpentuja ja korit olivat heidän petejään.

   Poista
 5. Minä ajattelin ihan samaa kuin Anniina: korilapset! Vaikka siitä tulee kyllä jotenkin ikävästi mieleen myös Maissilapset...Ihanan värisiä lankoja. Kun näen tuollaisia lankoja, tekisi mieli osata neuloa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En minäkään osaa juuri neuloa, nämä ovat ensimmäiset villasukkani. Saas nähdä mitkä putkilot niistä tulee, jos menee hermot niin voi jättää säärystimiksi.

   Poista
 6. Ihanat korissaistujat :) Voimia päiviisi. Minulla on tällä hetkellä hieman samansorttisia päiviä (jos oikein hahmotin). Osassa aikaa tapahtuu tosi paljon, osassa voi tehdä mitä lystää :). Jotenkin koomisen ääripäisiä hetkiä.

  VastaaPoista
 7. Taas niin inspiroivia kuvia! Raitasukista tulee epäilemättä kauniit, kun on noin herkut väritkin. Laitathan sitten kuvaa tänne?

  Kirjoittelit joskus shampoopalan käytöstä. Olen sitä itse joskus kokeillut, mutta aina ollut vähän vaikeuksissa. Muovipullottomuus kuitenkin houkuttelee... Toimiiko se sinulla yhä? Olisiko sinulla käyttöön jotain vinkkejä?

  Ihanaa syksyä sinulle, Minja!

  VastaaPoista
 8. Kuvissa ainakin hyvin seesteistä. Ja sulla ihan uusi kaunis look!
  Minä olen ollut niin arjen siirtymisien tainnuttama, etten jaksa edes kutoa. Möllötän vaan. Illat on ihan älyttömän lyhyitä, elämä tuntuu olevan yhtä töihin lähtemistä ja sieltä tulemista.

  VastaaPoista
 9. Syksyn parhaita puolia olet kuvaillut. Itselläkin omenahillosavotta edessä, kunhan tervehtyisin tästä pitkänsitkeästä flunssasta. Satokausi on niin ihanaa. <3

  VastaaPoista